Babor Schoonheidssalon

Schoonheid zit van binnen en een verzorgde huid versterkt dit. Bij Roxy’s Hair & Bodycare in Ridderkerk staat een schoonheidsspecialiste voor je klaar met professioneel advies en behandeling.

Producten van Babor, die zich al tientallen jaren hebben bewezen, vormen de basis van een bij jouw huid passende behandeling.
Je huid frisser, strakker, zacht en soepel, dat is wat je er jonger uit zal laten zien.
Gun jezelf de aandacht, die je huid verdient.

Graag informeren wij je persoonlijk in onze schoonheidssalon naar de beste oplossing voor jouw huid. 

Babor Microdermabrasie

Babor heeft voor zowel dames als heren een behandeling ontwikkeld waarmee je huid zichtbaar verbetert. Microdermabrasie is een grondige peeling die de huid verjongt. Al na één behandeling merk je dat de huid gladder is. Een kuur en herhaling van de behandeling heeft het meeste effect.

Microdermabrasie verminderd zichtbaar onregelmatigheden van de ouder wordende huid, zoals rimpeltjes en oppervlakkige littekens. Door de behandeling staat de huid open voor de Babor verzorgingsproducten en dringen de werkzame stoffen dieper in je huid door, met een nog beter resultaat als doel.

Een Microdermabrasie kuur verbeterd de elasticiteit van je huid, fijne lijntjes zullen vervagen. Een onzuivere of door acne geplaagde huid knapt zichtbaar op. Vlekjes als gevolg van zon of ouderdom zullen zichtbaar vervagen.

Met Microdermabrasie wordt huidverbetering op een natuurlijke manier bij jou gerealiseerd.

De productlijn van Babor is zeer uitgebreid. Het geven van een passend advies voor jouw huid staat dan ook centraal bij een behandeling door de schoonheidsspecialiste van Roxy’s Hair & Bodycare.

 

Babor microdermabrasie

Babor cleansing

© 2015 Roxy's Hair & Bodycare | Webdesign door Webstudio88